MEXC

Beoordeeld met een 4,3/5

MEXC

Hier op deze informatie pagina geven wij u alle informatie die u nodig hebt om een juiste keuze te maken tussen alle Crypto Exchanges. Het blijft lastig om de juiste Crypto Exchange te vinden die bij u past. We hebben voor u alle Crypto Exchanges op een rij gezet op onze Homepage, maar wij begrijpen als geen ander dat u als beginnend belegger graag de fijne details van elke Crypto Exchange wilt weten. Na het lezen van deze pagina weet u of MEXC past bij uw behoeftes als beginnend of ervaren belegger.

Inleiding

MEXC is een platform dat in 2018 werd opgericht en is gevestigd in Seychelles, met de focus op de handel in Cryptocurrencies. Door middel van een high-performance matching engine in een professionele omgeving kunt u hier gemakkelijk uw favorieten cryptocurrencies verhandelen. MEXC richt zich niet alleen op de spot handel maar biedt veel meer andere Crypto diensten aan. Door het grote aanbod diensten is het platform zeer geschikt voor de ervaren handelaar, belleger of crypto enthousiast.

Op MEXC vindt u meer dan 800 verschillende cryptocurrencies, hiermee zijn zij een van de exchanges met de meeste cryptocurrencies op een en het zelfde platform.Oop ruim 500 van deze cryptocurrencies bieden zij ook futures trading aan, hierdoor is dit platform ook geschikt om te gebruiken in zogenoemde downtrends.

Het platform biedt verschillende betaalmethodes aan, om uw favoriete crypto aan te schaffen, dit kan via SWIFT overboeking, Google pay, Apple pay of Credit card.

Op dit platform worden de meeste crypto’s verhandeld tegen USDT, USDC en BTC.

Belangrijkste Criteria

Tot $1000,- Welkomstbonus
Lage Trading Fee, 0,2%
Mobiele App voor iOS en Android
800 Cryptocurrencies
Hoog dagelijks Handelsvolume
Veel verschillende Diensten
Gereguleerde Exchange
Geen iDeal

Diensten

Spot Trading
Spot Trading Logo
Margin Trading
Margin Trading logo
Futures Trading
Futures Trading Logo
Directe Conversie
Directe Conversie Logo
Staking
Staking logo
Yield Farming
Yield Farming Logo
NFT's
NFT Logo

MEXC Global Review

In onze uitgebreide MEXC review geven wij u uitgebreide relevantie informatie om uw keuze voor de juiste online Crypto Exchange te vergemakkelijken. Met onze jarenlange ervaring als cryptohandelaren, hebben wij veel kennis opgedaan als het om Crypto Exchanges gaat. Hierdoor kunnen wij u goede en onderbouwde informatie verschaffen.

Heeft u nog geen MEXC account ?

Aangeboden diensten.

Meer dan 800 verschillende cryptocurrencies kunt u op de spot markt van MEXC verhandelen. De markt is 24 uur per dag 365 dagen per jaar geopend met een supersnelle matching engine. U kunt gemakkelijk verschillende order types gebruiken voor de spot handel; limit orders, market orders en stoplimit orders.

MEXC biedt Crypto Margin Trading oftewel Margehandel aan. Met Margin Trading kunt u cryptocurrencies verhandelen met behulp van fondsen die door een derde partij worden verstrekt. Hiermee kunt u hefboomwerking gebruiken om uw winsten nog meer te vergroten.

Ruim 500 verschillende futures worden aangeboden op dit platform, dit is een van de meeste uitgebreide selectie aan futures. Op deze futures markt kunt u M-futures verhandelen. M-Futures gebruiken USDT als onderpand voor uw posities en u krijgt uw winst uitgekeerd in USDT. Daarnaast zijn er de Coin-futures, deze gebruiken de onderliggende crypto als onderpand voor uw long of short posities. Hierbij wordt u uitbetaald in de vorm van de onderliggende cryptocurrency.

Zoals elke Exchange of broker bied MEXC Directe Conversie aan. Directe conversie is een indirecte manier van handelen in Cryptocurrencies, hierbij hoeft u geen deel te nemen aan een live handelsmarkt. De optie voor directe conversie wordt vaak gebruikt bij beginnende Crypto handelaren.

In de Earn dienst van MEXC kunt u met een ruim assortiment aan Cryptocurrencies uw crypto staken en een passief inkomen te genereren over de uw gestakte crypto. U kunt deze voor onbepaalde tijd of voor een langere termijn vastzetten. De rente die u verdient verschilt per cryptocurrency. Als u uw crypto voor een langere tijd vastzet kunt u deze niet verkopen, totdat de termijn is verstreken.

Yield Farming wordt aangeboden op het platform. Hier kunt u liquiditeit toevoegen aan een pool om een liquiditeitsverschaffer (LP) te worden en rendement te verdienen dat wordt verkregen van swapvergoedingen in de pool. U kunt ook liquiditeit toevoegen om uw aandeel in de pool te vergroten, extra liquiditeit te verwerven en uw rendement te vergroten.

Non-fungible tokens worden ook aangeboden op het platform. U kunt via de Crypto Exchange NFT’s kopen of verkopen.

Demo trading, wilt u uw beleggingsstrategie eerst uitproberen voordat u met echt geld gaat beleggen? Of wilt u gewoon ervaren hoe het platform werkt? Dan biedt Demo Trading voor u de perfecte oplossing, handel in real time en test uw strategie zonder het risico op verliezen.

Op MEXC wrodt ook Copy trading aangeboden. Dit is een nogal exotische dienst, u kunt met Copy Trading geautomatiseerd de strategie van andere handelaren kopiëren. Hiervoor geldt vaak een minimum inleg van 5.000,- USDT. Met Copy Trading volgt u de strategie van andere handelaren, u kunt hun PNL inzien en een keuze maken welke handelaar u wenst te volgen.

Betaalmethodes

Een belangrijke factor voor het beleggen in Cryptocurrencies is natuurlijk de betaalmethode. Zonder geld kunt u natuurlijk geen Crypto kopen. MEXC bied weinig verschillende betaalmethodes aan Kies een betaalmethode waarbij u zich het prettigst bij voelt en u kunt beginnen met traden. Hieronder kunt u een overzicht vinden van de geaccepteerde betaalmethodes op het MEXC Crypto platform.

Uitbetaling

Naast het investeren in Cryptocurrencies is het natuurlijk van groot belang om uw geïnvesteerde vermogen weer terug te krijgen. Het is dan belangrijk dat de Crypto Exchange een goede uitbetalingsmogelijkheid biedt. U kunt ten alle tijden uw cryptocurrencies opnemen van dit platform u zult wel uw crypto naar een on/of ramp Exchange als Coinbase, Gemini of Kraken moet versturen om deze hier weer te verhandelen tegen EUR.

Mobile App, iOS en Android

MEXC exchange biedt voor iOS en Android een mobiele App aan hiermee heeft u ten alle tijden toegang tot het platform wanneer u internet tot uw beschikking heeft. Dit komt goed van pas op momenten waarop de markt onverwacht beweegt, u kunt dan direct anticiperen op de markt. Met de mobiele App heeft u ten alle tijden de volle controle op uw handelsaccount en kunt u gemakkelijk en snel schakelen tussen verschillende posities.

Trading Fees, oftewel handelskosten

Trading Fees zijn de transactiekosten die in rekening worden gebracht wanneer u een bestelling plaatst op een Crypto Exchange. Het is voor u als belegger natuurlijk belangrijk dat u niet te hoge transactiekosten betaald voor het handelen in Cryptocurrencies. MEXC biedt een vaste Fee voor de handel op het platform. Voor de spot markt is de Fee 0% voor de Maker en 0,2% voor de Taker, op de Futures markt is de laagste Maker fee 0,014% en de Taker fee 0.042%.

Bonussen

Voor nieuwe Cryptocurrency beleggers kan het interessant zijn om gebruik te maken van een welkomstbonus. Op dit moment wordt op het MEXC platform een welkomstbonus tot wel $ 1.000,- aangeboden. Deze welkomstbonus is één van de hogere bonussen in vergelijking met andere online Crypto Exchanges. U kunt in aanmerking komen voor de bonus als u zich aanmeld via de link op één van onze pagina’s.

Handelslimieten

Op sommige platformen gelden limieten op de grote van uw orders, bij MEXC geldt er geen limiet op de grote van uw orders of verhandelt volume.

Klantenservice

Bij MEXC kunt er 24/7 contact opnemen met de support desk. Deze kunt u makkelijk via de ingebouwde chat functie van de App bereiken of via de normale browser.

Beveiliging

Beveiliging is belangrijk voor iedereen, vooral wanneer we spreken over geïnvesteerd vermogen. Het is uitermate belangrijk dat uw vermogen veilig is en u uw online account zo goed mogelijk is beveiligd tegen phishing, accountinbreuk of andere diefstal. Bij MEXC kunt u uw account beveiligen met een standaard email en wachtwoord, daarnaast biedt dit platform 2FA en U2F authenticatie aan. Authenticatie via email en het whitelisten van wallet adressen voor het opnemen van uw crypto zijn ook mogelijk via dit platform.

Aangeboden Cryptocurrencies

Een belangrijk onderdeel bij het kiezen voor een platform is de beschikbaarheid van de verschillende crypto’s en de verschillende functies die een platform biedt. Bij MEXC zijn er meer dan 800 verschillende cryptocurrencies beschikbaar op de spot markt. Velen van deze zijn niet beschikbaar op andere grotere exchanges, hierdoor kunt u al eerder dan ”de menigte” een crypto met potentie oppikken. De keuze is ruim bij MEXC en zij blijven continue nieuwe crypto met grote winstpotentie toevoegen aan het platform.

Verificatie

Door overheidsregulering van de vele online Crypto Exchanges is het nodig om u als belegger te verifiëren. Deze verificatie wordt KYC (Know Your Costumer) genoemd. Voor de handel in in cryptocurrencies hoeft u zich niet te verifiëren op dit platform, wilt u crypto kopen via een SWIFT overboeking of via creditcard dan is verificatie wel nodig.

Dashboard

Het handels Dashboard van de MEXC web versie is overzichtelijk en klassiek. Hier kunt u gemakkelijk de live prijzen zien door middel van een tradingview integratie in het platform. Het orderboek is overzichtelijk met een live display van koop en verkoop orders. U kunt in dit dashboard gemakkelijk switchen tussen Futures, Margin, Spot en de verschillende trading pairs zoals USDT, ETH en BTC.

Heeft u nog geen MEXC account ?

MEXC Beoordeling

4,3/5

Gebruikersvriendelijke website met
veel opties en voordelen voor de
startende belegger

Meer reviews

Wij zetten alles op alles om voor u een duidelijk beeld te schetsen van wat u van een online Crypto Exchange kunt verwachten. U kunt hierbij denken aan factoren zoals bijvoorbeeld het aantal aangeboden diensten, bonussen, betaalmethodes, uitbetaling, trading fees, handelslimieten, klantenservice, beveiliging en aangeboden cryptocurrencies.

Hieronder kunt u een kort overzicht vinden waar u reviews van andere betrouwbare Crypto Exchanges kunt vinden.