Kucoin

Beoordeeld met een 4,9/5

Kucoin (uit)betalingen

Hier op deze informatie pagina geven wij u alle informatie die u nodig heeft met betrekking tot de uitbetaling en betaling van uw Crypto vermogen op Kucoin. Wij begrijpen als geen ander dat u als beginnend belegger graag de fijne details van elke Crypto Exchange wilt weten. Na het lezen van deze pagina weet u hoe de uitbetaling en betaling via het Kucoin platform werkt en of dit past bij uw behoeftes als beginnend of ervaren belegger.

Hoe kunt u uw Cryptocurrency opnemen?

Cryptocurrency opnemen op KuCoin is erg gemakkelijk. Bekijk onderstaande YouTube-video voor een stap-voor-stap handleiding van het opnemen van cryptocurrency op KuCoin.

Duur van de uitbetaling

De opnames van Cryptocurrencies via het Kucoin platform kunnen enkele minuten tot enkele uren duren, de opnamesnelheid is afhankelijk van het type cryto. KuCoin verwerkt uw opname normaliter binnen 30 minuten, maar het is mogelijk dat er vertragingen kunnen optreden, deze vertraging zou kunnen optreden door een te druk netwerk. Om de veiligheid van uw Crypto te verzekeren, kunnen opnames boven een bepaald bedrag handmatig door Kucoin verwerkt worden, dit kan wat langer duren. Neemt uw opname veel tijd in beslag? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met de helpdesk.

Is er een maximaal opnamelimiet ?

Nee, Kucoin heeft momenteel geen maximaal opnamelimiet ingesteld

Zijn er kosten aan opname of storing verbonden ?

De kosten voor het storten van valuta’s op de Crypto Exchange verschilt per betaalmethode. U kunt de informatie van de stortingen vinden bij uw betalingshandelaar.

Aan de opname zijn ook kosten verbonden, dit verschilt per cryptocurrency. Voor het verzenden, of overmaken van Crypto betaalt u altijd een fee aan de blockchain, dit verschilt per Crypto.

Heeft u nog geen Kucoin account ?