Kucoin

Beoordeeld met een 4,9/5

Kucoin

Hier op deze review informatie pagina geven wij u alle informatie die u nodig hebt om een juiste keuze te maken tussen alle Crypto Exchanges. Het blijft lastig om de juiste Crypto Exchange te vinden die bij u past. We hebben voor u alle Crypto Exchanges op een rij gezet op onze Homepage, maar wij begrijpen als geen ander dat u als beginnend belegger graag de fijne details van elke Crypto Exchange wilt weten. Na het lezen van deze pagina weet u of Kucoin past bij uw behoeftes als beginnend of ervaren belegger.

Inleiding

Kucoin is één van de langer staande crypto exchanges, in 2017 is Kucoin gelanceerd en heeft sindsdien een reputatie gemaakt binnen de crypto wereld. De Crypto Exchange staat voornamelijk bekend door het grote aanbod van Altcoins, op dit moment zijn dat er meer dan 700.
Een groot deel van deze Altcoins zijn te verhandelen op hun spot markt, naast de klassieke spot markt biedt Kucoin ook een groot aantal andere producten aan. De andere diensten die worden aangeboden zijn onder andere Marging handel , Futures handel, earn, Lending, IEO platform en een directe conversie optie voor de minder ervaren handelaar. Doordat Kucoin al deze diensten aanbied, hoeft u niet te switchen tussen verschillende platformen om verschillende producten te gebruiken hierdoor is Kucoin echt een ”one stop for all” .

Kucoin telt op dit moment meer dan 24 miljoen actieve gebruikers hierdoor is er bijna altijd iemand die uw Crypto wilt kopen of aan kunt verkopen. Met andere worden er is ruim voldoende liquiditeit op dit platform. Kucoin hanteert extreem lage fees voor het handelen op hun platform. Om Crypto te verhandelen, moet u natuurlijk eerst Euro’s of Dollars overmaken naar het platform, hiervoor biedt Kucoin een ruim scala betaalmethodes aan: Visa, Mastercard, Ideal, Sepa, Apple pay, Bacontact, Sofort banking en Wise . Om het platform te gebruiken hoeft u niet altijd gebruik te maken van de uw desktop of laptop, Kucoin heeft een handige App ontwikkeld die beschikbaar is in de Apple App store en de Google play store. Dankzij deze handige app heeft u, op elke moment van de dag, overal toegang tot het platform en hoeft u zich geen zorgen te maken dat de snel bewegende crypto markt u te snel af is. De klantenservice is ondersteund in verschillende talen en reageert normaliter binnen 24 uur. Op de Exchange kunt u ook KCS oftewel Kucoin Shares vinden. Dit is de token van Kucoin, deze utility token kan gebruikt worden voor korting op trading fees en geeft u recht op andere aanbiedingen.

Belangrijkste Criteria

Tot 500,- USDT Reward bonussen
Lage Trading Fees, tot 0.09%
Mobiele App voor iOS en Android
iDeal als betaalmethode
700 Cryptocurrencies
Hoog dagelijks Handelsvolume
Gereguleerde Exchange

Diensten

Spot Trading
Spot Trading Logo
Margin Trading
Margin Trading logo
Futures Trading
Futures Trading Logo
Directe Conversie
Directe Conversie Logo
Uitlenen
Uitlenen Logo

Kucoin Review

In onze uitgebreide Kucoin review geven wij u uitgebreide relevante informatie om uw keuze voor de juiste online Crypto Exchange te vergemakkelijken. Met onze jarenlange ervaring als cryptohandelaren, hebben wij veel kennis opgedaan als het om Crypto Exchanges gaat. Hierdoor kunnen wij u goede en onderbouwde informatie verschaffen.

Heeft u nog geen Kucoin account ?

Aangeboden diensten.

Kucoin Biedt een breed scala aan diensten aan, dit is een voordeel voor menig Crypto belegger. De diensten die worden aangeboden op het platform zijn : Spot Trading; Margin Trading; Futures Trading; Directe Conversie; Uitlenen.

De Crypto Exchange heeft meer dan 700 verschillende cryptocurrencies die via Spot Trading oftewel spothandel gekocht en verkocht kunnen worden. Via de Spothandel kunt u de aangeboden cryptocurrencies op het platform, kopen en verkopen in het live orderboek. Het platform biedt bij Spot Trading verschillende order functies aan zoals: limit- en marketstop, limit en stop market voor koop en verkoop orders.

Marge handel is mogelijk op deze exchange hiervoor gebruikt u uw tokens als onderpand om te lenen, zodat u een grotere positie kan aangaan dan u daadwerkelijk bezit, hiermee kunt u uw winst significant vergroten.

Futures, er worden 133 verschillende futures aangeboden hiervoor kan USDT of de token zelf als onderpand worden gebruikt. Het handige aan Futures is dat u uw spot positie kan ”hedgen”, door bijvoorbeeld short te gaan tijdens een periode waarin de markt naar beneden gaat. Voor sommige Futures contracten kunt u tot 100x de waarde van uw onderpand gebruiken, dit zorgt voor een hefboom effect waarmee u uw winsten kunt vergroten.

Kucoin bied ook Directe Conversie aan. Met deze dienst hoeft u niet alle ins en outs van het platform te kennen en kunt u alsnog investeren in de cryptomarkt. De optie voor directe conversie wordt vaak gebruikt door nieuwe spelers in de Crypto handel.

Uitlenen, met deze functie kunt u uw tokens uitlenen aan andere beleggers die gebruik maken van Futures of margin handel. Deze beleggers zullen u rente betalen over de geleende tokens. Hierdoor kunt u met uw tokens een passief inkomen verdienen.

Betaalmethodes

Om deel te nemen aan de handel op de crypto markt heeft u natuurlijk Euro’s en of Dollars nodig. Via verschillende betaalmethodes kunt u deze op hun platform storten. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende betaalmethodes waarmee u terecht kan op het Kucoin platform. U kunt dus kiezen voor een betaalmethode waar u zich het beste bij voelt.

Uitbetaling

Het moment dat u winst heeft gemaakt met het beleggen in Crypto wilt u er natuurlijk ook zeker van zijn dat u deze weer terug kunt krijgen op uw eigen bankrekening. Kucoin heeft geen uitbetalingslimiet op grote bedragen Crypto, u kunt dan ook uw volledige vermogen in één keer uitcashen. Wilt u meer weten over de (uit)betalingsmogelijkheden via het Kucoin platform? leest u dan verder door op onderstaande knop te klikken.

Mobile App, iOS en Android

De mobiele App is natuurlijk niet meer weg te denken uit het huidige cryptolandschap. Kucoin biedt deze dan natuurlijk aan, u kunt deze vinden in uw Apple App store of uw Google Play Store. Met de app heeft u ten alle tijden en overal toegang tot de cryptomarkt die 24 uur per dag 365 dagen per jaar doorgaat. In de app kunt u gebruik maken van al hun producten; spot handel, futures handel, margin handel, earn en directe conversie. Via de app kunt u ook direct contact leggen met de service desk die 24 uur per dag bereikbaar is in verschillende talen.

Trading Fees, oftewel handelskosten

Kucoin hanteert een van de laagste fee’s in het crypto landschap tot wel 0,0125% per transactie. Deze lage fee maakt het plezierig handelen wanneer u weet dat u niet een groot percentage van de transactie hoeft af te staan aan het platform. Het verdien model van de crypto exchange zijn de handels kosten. Voor elke transactie, tussen een koper en een verkoper, betalen beide een fee. Deze fee is in de vorm van een percentage van de hoeveelheid van het verhandelde product. U kunt bij Kucoin korting krijgen op de hoogte van deze fee door KCS, Kucoin Shares tokens, te bezitten, of een bepaald handelsvolume te bereiken. Vaak betaald de ”maker” een lagere fee dan dan ”taker”, een maker is iemand die een limit koop of verkoop order in het orderboek plaatst een taker is iemand die deze koop- of verkooporder aanvaart en dus liquiditeit wegneemt uit het orderboek.

Bonussen

Op dit moment biedt Kucoin geen welkomstbonussen voor nieuwe handelaren of investeerders, wel zijn er vaak verschillende interessante competities gaande. Bij deze competities moet u bijvoorbeeld een bepaald handelsvolume bij een handelspaar halen om in aanmerking te komen voor de bonus. Deze ”trading competities” zijn vooral interessant voor handelaren die hoge volumes verhandelen.

Klantenservice

De klantenservice van Kucoin is 24/7/365 bereikbaar via de Desktop versie en de App, onze ervaring is dat ze vaak binnen twee uur reageren. Voor KCS Kucoin Shares houders en andere grote spelers is er instant klantenservice beschikbaar. de klantenservice is er in verschillende talen.

Beveiliging

Bij Kucoin is de veilighed van jouw assets wellicht een van hun belangrijkste doelstellingen. Voor het in en uitloggen gebruik u uw email adres en een wachtwoord, deze kunt u extra beveiligen met een 2FA wat wij aanraden. Voordat u Crypto kunt verhandelen moet u altijd uw handelswachtwoord invoeren. Voordat u uw coins van het platform naar een ander platform of naar uw eigen wallet wilt versturen, moet u deze transacties altijd via de mail bevestigen en 2FA gebruiken. Op deze manier blijven jouw kostbare assets ten alle tijden veilig binnen het platform. Kucoin gebruikt zogeheten ” multi signature cold wallets” dit wordt gebruikt om hacks tegen te gaan. Het grootste deel van de op Kucoin gestalde cryptocurrencies zijn in deze ”cold wallets” opgeslagen. Klik op de link hieronder om informatie te vinden waarmee u uw account zo goed mogelijk kan beveiligen.

Aangeboden Cryptocurrencies

Kucoin ondersteund momenteel meer dan 700 Cryptocurrencies, dit is misschien wel het grootste aanbod dat u op een platform kunt vinden, Het overgrote deel van deze cryptocurrencies worden verhandeld tegen USDT of BTC, sommige worden ook tegen ETH of tegen KCS verhandeld. Het Kucoin team is altijd op zoek naar nieuwe tokens met potentie en ze gebruiken dan ook een zorgvuldig selectieproces voordat ze een token toevoegen aan hun platform. IEO’s oftewel Inital Exchange offerings Kucoin geven nieuwe projecten de kans om via hun platform fondsen te werven voor het project, op deze manier kunt u investeren in projecten die nog niet verhandeld worden maar wel potentie bieden voor de toekomst.

Verificatie

KYC oftewel Know Your Customer is van groot belang in de financiële wereld om witwassen, belastingontduiking en andere illegale praktijken tegen te gaan. Bij Kucoin wordt dan ook gebruik gemaakt van KYC, dit is echter niet verplicht, u kunt het platform ook op anonieme basis gebruiken. Echter, mocht u het platform anoniem willen gebruiken, is er wel een limiet gesteld aan het maximale op te nemen bedrag per dag. Op dit moment is het maximaal opneembaar bedrag zonder KYC één Bitcoin per dag.

Dashboard

Het handels Dashboard van de Kucoin web versie is overzichtelijk en klassiek, hierin kunt u gemakkelijk de live prijzen zien d.m.v. tradingview integratie in het platform. Het orderboek is overzichtelijk met een live display van koop en verkoop orders. Het ”order history book” kunt u onderaan vinden, u ziet hier uw bestaande orders, order geschiedenis en uw geëxecuteerde orders. U kunt in dit dashboard gemakkelijk switchen tussen Futures, Margin, Spot en de verschillende trading pairs zoals USDT, ETH en BTC.

Wallet ondersteuning

Kucoin ondersteund wallets voor alle coins die zij beschikbaar hebben op hun platform. Vindt u het te ingewikkeld om uw eigen wallet aan te maken dan is het gemakkelijk om uw coins op het platform in de wallet te laten staan. Zolang u uw inloggegevens bij de hand heeft kunt u alsnog uw Cryptocurrencies naar een ander platform versturen.

Heeft u nog geen Kucoin account ?

Kucoin Beoordeling

4,9/5

Gebruikersvriendelijke website met
veel opties en voordelen voor de
startende belegger

Meer reviews

Wij zetten alles op alles om voor u een duidelijk beeld te schetsen van wat u van een online Crypto Exchange kunt verwachten. U kunt hierbij denken aan factoren zoals bijvoorbeeld het aantal aangeboden diensten, bonussen, betaalmethodes, uitbetaling, trading fees, handelslimieten, klantenservice, beveiliging en aangeboden cryptocurrencies.

Hieronder kunt u een kort overzicht vinden waar u reviews van andere betrouwbare Crypto Exchanges kunt vinden.