Huobi Global

Beoordeeld met een 4.6/5

Huobi Global

Hier op deze informatie pagina geven wij u alle informatie die u nodig hebt om een juiste keuze te maken tussen alle Crypto Exchanges. Het blijft lastig om de juiste Crypto Exchange te vinden die bij u past. We hebben voor u alle Crypto Exchanges op een rij gezet op onze Homepage, maar wij begrijpen als geen ander dat u als beginnend belegger graag de fijne details van elke Crypto Exchange wilt weten. Na het lezen van deze pagina weet u of Huobi Global past bij uw behoeftes als beginnend of ervaren belegger.

Inleiding

Huobi Global werd in 2013 in Peking opgericht om een handelsplatform voor cryptocurrency te bieden voor individuen op het vasteland van China en daarbuiten. Het platform groeide snel uit tot een van de drie grote crypto-uitwisselingen in China en bood voldoende liquiditeit aan Bitcoin-handelaren. Het veranderende regelgevingslandschap in China dwong Huobi echter om zijn cryptohandelsdiensten in 2017 naar het buitenland te verhuizen. Het bedrijf ging vervolgens naar de Seychellen en richtte een nieuw hoofdkantoor op in Singapore, met de nadruk op uitbreiding naar andere Aziatische markten en de rest van de wereld. Huobi Global slaagde erin om zijn gebruikersbasis buiten China met succes uit te breiden tot een van de meest liquide crypto-uitwisselingen ter wereld.

Huobi Global bied veel verschillende diensten aan die interessant kunne zijn voor u als belegger. Niet alle diensten worden aangeboden, het kan voorkomen dat u tussen verschillende Exchanges moet switchten. De Trading Fees op het platform zijn laag en kunnen gereduceerd worden tot 0,015%, maar dit zijn niet de laagste in vergelijking met andere Crypto Exchanges. Huobi heeft een groot aanbod aan Cryptocurrencies en Tokens, met maar liefst 500 stuks. De Exchange bied een overzichtelijke App aan voor iOS en Android. Het dagelijks handelsvolume op de Exchange ligt rondom de $758 Miljoen, dit verschaft voldoende liquiditeit voor elke Crypto belegger. Huobi Global bied veel verschillende betalingsmogelijkheden aan, dit is een voordeel. Het enige nadeel is dat de Exchange géén iDeal betalingen accepteert.

Belangrijkste Criteria

Tot 700,- USDT welkomstbonus
Lage Trading Fee 0,2%
Mobiele App voor iOS en Android
500 Cryptocurrencies
Hoog dagelijks Handelsvolume
Veel verschillende Diensten
Gereguleerde Exchange
Geen iDeal

Diensten

Spot Trading
Spot Trading Logo
Margin Trading
Margin Trading logo
Futures Trading
Futures Trading Logo
Directe Conversie
Directe Conversie Logo
Staking
Staking logo
Uitlenen
Uitlenen Logo
NFT's
NFT Logo

Huobi Global review

In onze uitgebreide Huobi Global review geven wij u uitgebreide relevantie informatie om uw keuze voor de juiste online Crypto Exchange te vergemakkelijken. Met onze jarenlange ervaring als cryptohandelaren, hebben wij veel kennis opgedaan als het om Crypto Exchanges gaat. Hierdoor kunnen wij u goede en onderbouwde informatie verschaffen.

Heeft u nog geen Huobi Global account ?

Aangeboden diensten.

Huobi Global is een uitgebreid platform die veel verschillende diensten in de Crypto-ruimte aanbied. De diensten die worden aangeboden zijn: Spot Trading; Margin Trading; Crypto Futures; Directe conversie; Staking; Uitlenen. Bij deze Crypto Exchange ontbreken alleen nog Yield Farming en NFT diensten. Mogelijk worden deze diensten in de toekomst toegevoegd aan het platform. Hieronder kunt u een overzicht vinden van de aangeboden diensten.

Huobi Global biedt 626 verschillende Cryptocurrencies en Tokens aan op de Spot Trading markt, deze kunnen verhandeld worden tegen verschillende paren zoals bijvoorbeeld Euro, Dollar, USDT, BTC en ETH. De prijzen op de spotmarkt worden in real-time weergeven op het dashboard

Er wordt op de Crypto Exchange Margin Trading aangeboden, u als belegger kunt in 44 verschillende paren met marge handelen. Op het marge platform kunt u gebruik maken van hefboomwerking hiermee kunt u uw winsten vergroten. Huobi Global bied hefboomwerking bij Margehandel aan, deze kan tot wel 200x gaan.

Op het platform worden meer dan 240 paren USDT Futures aangeboden. Met de Futures kunt u long en short gaan, het is dan mogelijk om hoge winsten te genereren wanneer de markt in een downtrend zit. De Futures op het platform worden allen in USDT gesetteld, u heeft USDT nodig om deze te verhandelen.

Huobi Global bied net als elk andere online Crypto platform een optie aan voor directe conversie. Hierbij kunt u uw crypto of geld direct converteren naar de gewenste crypto of valuta. Deze optie word vaak door beginnende crypto beleggers gebruikt.

De Crypto Exchange bied ook een Staking dienst aan. Hierbij kunt u uw favoriete crypto’s vastzetten voor een bepaalde tijd om een passief inkomen te genereren. Huobi biedt staking aan voor verschillende populaire Crypto’s waaronder Near. CRO, Atom, ELF, SCRT, BTT, AVAX en TRX, ADA, ZIL, LUNC, XPRT, SOL en CSPR.

Het platform heeft ook een Earn dienst. Hierbij krijgt u rente op de tokens die u vastzet voor een bepaalde tijd. Huobi Glonal heeft een breed aanbod aan tokens waarop u rente kunt verdienen. Huobi gebruikt dan uw tokens en leent deze uit aan Marge handelaren, op deze manier kunt u dus via het platform uw crypto uitlenen en een passief inkomen genereren.

Huobi Global bied naast hun online Crypto Exchange een marktplaats aan voor NFT’s. Via deze marktplaats kunt u NFT’s kopen en weer verkopen.

Betaalmethodes

Het is natuurlijk belangrijk voor u als belegger dat u uw geld van uw bankrekening kan overmaken naar de Crypto Exchange Huobi Global. Het platform biedt een groot aantal betaalmethodes aan waarmee menig Nederlander uit de voeten kan. Het enige nadeel is dat het platform geen iDeal betalingen accepteert, wat in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode is. Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle betaalmethodes. U kunt kiezen uit een betaalmethode die bij u past, en waarbij u zich prettig bij voelt.

Uitbetaling

Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat u uw geïnvesteerde vermogen ook weer soepel van het platform kan laten uitbetalen. Voor het uitbetalen van Crypto bent u, op het Huobi platform, niet verplicht om aan een KYC verificatie te voldoen. Voor het uit laten betalen van valuta’s zoals Euro’s of US Dollars, moet u wel geverifieerd zijn. Voor het uitbetalen van Cryptocurrenies zijn er geen limieten gesteld. Voor het laten uitbetalen van geld naar uw bankrekening zijn er wel limieten gesteld. Zo kunt u minimaal $1.000,- en maximaal $1.000.000 opnemen.

Mobile App, iOS en Android

Naast de gebruikelijk desktop interface, biedt Huobi ook een app aan voor iOS en Android gebruikers. De App is makkelijk in gebruik en biedt u toegang tot alle diensten die het platform maar te bieden heeft. In de overzichtelijke en duidelijke App kunt u snel en makkelijk het live orderboek en de grafieken inzien. U kunt gemakkelijk limit orders, market orders, stoplimit orders en trigger orders plaatsen. U kunt een duidelijk overzicht vinden waarin u uw bezittingen, open orders en order geschiedenis kunt inzien. De App bied een community-chat, hier kunt u chatten met andere handelaren in de verschillende chat groepen. U kunt meldingen aanzetten en ontvangen voor als een bepaalde prijs voor een bepaalde Cryptocurrency of Token is bereikt, of dat er ongebruikelijk veel volume wordt verhandeld. Onze ervaring met de Huobi Global App is positief, wij hebben hier geen op- of aanmerkingen op.

Trading Fees, oftewel handelskosten

Zoals elke Crypto Exchange of broker, zit de winst van het bedrijf in de Trading Fees die worden berekend over het verhandelede volume. Huobi Global heeft een zeer concurrerende tariefstructuur die begint bij 0,2% en gereduceerd kan worden tot 0,015%. Dit is natuurlijk afhankelijk van het totale maandelijkse verhandelde volume. U als belegger kunt onder andere korting op de fee krijgen wanneer u $HT Huobi Tokens aanschaft en deze in uw wallet houdt. Wilt u meer weten over de Trading Fees op de Crypto Exchange van Huobi Global, klikt u dan op onderstaande link.

Bonussen

Veel Exchanges bieden welkomstbonussen aan, dit komt natuurlijk door de grote hoeveelheid aan concurrentie onder de platformen. Huobi Global is hier geen uitzondering op. Als u zich, als nieuwe belegger, via ons bij Huobi Global registreert, kunt u een welkomst bonus ontvangen tot wel 700 USD. Naast deze welkomstbonus bied Huobi Global vaak verschillende handelscompetities aan waarin grote prijzen verloot worden onder de winnaars.

Handelslimieten

Huobi Global hanteert net als vele andere online Crypto Exchanges Trading Rules. In deze Trading Rules staan de minimale en maximale handelslimieten beschreven. Deze handelslimieten worden voornamelijk begrensd per order. Deze handelslimieten zorgen voor een gereguleerde, betrouwbare en stabiele markt, waarin u als belegger met vertrouwen terecht kan. Huobi hanteert bijvoorbeeld een maximaal Buy-order limiet van 1$ miljoen en een maximale Sell-order limiet van 100 Bitcoin. Deze limieten zijn vastgesteld per order, u kunt natuurlijk meerdere orders op één dag plaatsen.

Klantenservice

Huobi Global bied een betrouwbare klantenservice die 24/7 bereikbaar via de chat. Via de App en de browser vindt u een gemakkelijke interface die u direct toegang geeft tot de klantenservice. Zij kunnen u helpen bij het verifiëren van uw account, problemen met uw wachtwoord, 2FA, storingen, opnames en suggesties voor implementaties van nieuwe producten of functies op het platform. Onze ervaringen met de klantenservice van Huobi Global zijn allen positief geweest. De klantenservice reageert altijd snel en met de juiste informatie of hulp die nodig is.

Beveiliging

Beveiliging is belangrijk voor iedereen, vooral wanneer we spreken over geïnvesteerd vermogen. Het is uitermate belangrijk dat uw vermogen veilig is en u uw online account zo goed mogelijk beveiligd tegen phishing, accountinbreuk of andere diefstal. Huobi biedt naast uw wachtwoord standaard een 2FA beveiliging aan voor uw account, u kunt dit uitbreiden met alleen toegang voor ”whitelisted” IP adressen, wallet adressen en bankrekeningnummers. In het verleden is er bij Huobi nooit één hack geweest waarbij een hacker crypto heeft weten te stelen van het platform. Dit geeft aan dat er sinds dag één bij Huobi de juiste aandacht is besteed aan de beveiliging van het platform. Wilt u meer weten over hoe u uw account zo goed mogelijk kan beveiligen, klikt u dan op onderstaande link met beveiligingsadviezen.

Aangeboden Cryptocurrencies

Huobi biedt meer dan 620 verschillende Cryptocurrencies en tokens aan, de meeste van deze worden verhandeld op hun spot markt tegen USDT. Natuurlijk is er ook een een aanbod met Fiat paren zoals bijvoorbeeld EUR, GBP, BRL, RUB en USD daarnaast zijn er ook de klassieke BTC en ETH handelsparen te vinden voor de meer ervaren bellegers. Op de Futuresmarkt biedt het platform 240 tokens aan. In totaal bied het platform meer dan 900 verschillende handelsparen aan op de Spot markt.

Verificatie

Zonder KYC verificatie kunt u op Huobi crypto storten, opnemen en crypto tegen crypto verhandelen, met een KYC verificatie kunt u ook fiat tegen crypto verhandelen en fiat opnames en stortingen doen. De verificatie kunt u gemakkelijk via hun App of webbrowser afronden en dit duurt niet meer dan 2min. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het verificatieproces snel en gemakkelijk verloopt.

Dashboard

Het Dashboard van de webbrowser van Huobi is overzichtelijk. In het Spot Trading Dashboard kunt u aan de linker zijde een duidelijk overzicht vinden van alle handelsparen. In het midden is de grafiek duidelijk weergeven en kunt u in een oogopslag het live orderboek zien. Uw open orders en uw order geschiedenis staan netjes overzichtelijk weergegeven. Voor een beginnend belegger kan het Dashboard in eerste instantie wat overweldigend overkomen, maar zodra u begint met handelen wijst alles voor zich. Onze ervaring is dan ook dat het handelsdashboard uitstekend werkt en overzichtelijk is.

Heeft u nog geen Huobi Global account ?

Huobi Global Beoordeling

4,6/5

Gebruikersvriendelijke website met
veel opties en voordelen voor de
startende belegger

Meer reviews

Wij zetten alles op alles om voor u een duidelijk beeld te schetsen van wat u van een online Crypto Exchange kunt verwachten. U kunt hierbij denken aan factoren zoals bijvoorbeeld het aantal aangeboden diensten, bonussen, betaalmethodes, uitbetaling, trading fees, handelslimieten, klantenservice, beveiliging en aangeboden cryptocurrencies.

Hieronder kunt u een kort overzicht vinden waar u reviews van andere betrouwbare Crypto Exchanges kunt vinden.