Gemini

Beoordeeld met een 4,4/5

Gemini (Uit)betalingen

Hier op deze informatie pagina geven wij u alle informatie die u nodig heeft met betrekking tot de uitbetaling van uw Crypto vermogen op Gemini. Het blijft lastig om de juiste informatie voor elke online Crypto Exchange te vinden. Wij begrijpen als geen ander dat u als beginnend belegger graag de fijne details van elke Crypto Exchange wilt weten. Na het lezen van deze pagina weet u hoe de uitbetaling via Gemini werkt en of dit past bij uw behoeftes als beginnend of ervaren belegger..

Duur van de uitbetaling

Gemini ondersteunt onmiddellijke opname van Cryptocurrencies. Mocht u Cryptocurrencies willen laten uitbetalen of overboeken dan gebeurt dit direct. Het kan zijn dat de overboekingstijd iets langer duurt, dit is afhankelijk van de drukte op het netwerk van uw over te boeken Cryptocurrency.

Voor het uitbetalen van Euro’s of Ponden, kunt u gebruik maken van een bankoverboeking. Gemini maakt het bedrag vaak binnen 24 uur over naar uw bankrekening. Het bedrag staat al vaak binnen 24 uur op uw reguliere bankrekening.

Is er een maximaal of minimaal bedrag voor opname ?

Voor het opnemen van uw vermogen is er momenteel géén maximaal bedrag vastgesteld op Gemini. Wel is er een minimaal bedrag vastgesteld voor het opnemen van geld en Cryptocurrencies.

Voor bankoverboekingen is het minimale opnamebedrag €95,- $50,- of £20.

Heeft u nog geen Gemini account ?

Zijn er kosten aan opname of storting verbonden ?

Aan het storten van Cryptocurrencies op het Gemini platform zijn geen kosten verbonden. Voor het direct overboeken van geld zal Gemini geen kosten in rekening brengen. Mocht u met uw Debit Card direct geld overmaken dan kunt u rekenen op 3,49% aan kosten van het totale bedrag.

Bij het opnemen van crypto naar een externe portemonnee betalen Gemini-gebruikers een dynamisch of vast bedrag. Dynamische kosten zijn van toepassing op opnames van ETH- en ERC-20-tokens (behalve Gemini-dollar (GUSD)) en zijn gebaseerd op Ethereum-gaskosten, die variëren op basis van netwerkactiviteit. Niet-Ethereum crypto-opnames van het Gemini-platform brengen vaste kosten met zich mee (zie onderstaande tabel). Het overboeken van geld van Gemini Exchange naar Gemini Custody is gratis. Het overboeken van geld van Gemini Custody naar Gemini Exchange brengt $ 125 per opnamekosten met zich mee.

Dynamische kosten
Dynamische opnamekosten die door Gemini-gebruikers worden betaald, zijn bedoeld om netwerkkosten te dekken die worden betaald aan blockchain-mijnwerkers. Mijnwerkers verwerken cryptotransacties en beveiligen het netwerk waarop die transacties worden verwerkt. Gemini zakt de vergoeding niet in. Op het Ethereum-netwerk staan ​​netwerkkosten bekend als gaskosten en worden ze betaald in ETH. Gastarieven variëren in de tijd en per activiteit, met complexe slimme contracten en code die meer gas vereisen. Lees hier meer over gastarieven.

Voor ERC-20 tokenopnames betalen gebruikers gaskosten die worden uitgedrukt in de crypto die wordt ingetrokken. Gemini dekt de kosten van het converteren van het bijbehorende ERC-20-token naar ETH.

Vaste kosten
Gebruikers betalen vaste opnamekosten voor crypto’s die niet op Ethereum zijn gebaseerd. Deze worden ook betaald om netwerkkosten te dekken. Hieronder vindt u de vaste opnamekosten voor elk netwerk dat op Gemini wordt ondersteund.

CryptocurrencyOpnamekosten

Bitcoin

0.0001 BTC

Bitcoin Cash

0.001 BCH

Bonfida

0.5 FIDA

Dogecoin

4 DOGE

Filecoin

0.001 FIL

Gemini Dollar

Free

Litecoin

0.001 LTC

Orca

0.3 ORCA

Polkadot

0.05 DOT

Raydium

0.1 RAY

Saber

1 SBR

Samoyedcoin

60 SAMO

Solana

0.005 SOL

Stepn

0.7 GMT

Tezos

0.4 XTZ

ZCash

0.001 ZEC

Zebec

1 ZBC

Heeft u nog geen Gemini account ?