ByBit

Beoordeeld met een 5/5

ByBit

Hier op deze informatie pagina geven wij u alle informatie die u nodig hebt om een juiste keuze te maken tussen alle Crypto Exchanges. Het blijft lastig om de juiste Crypto Exchange te vinden die bij u past. We hebben voor u alle Crypto Exchanges op een rij gezet op onze Homepage, maar wij begrijpen als geen ander dat u als beginnend belegger graag de fijne details van elke Crypto Exchange wilt weten. Na het lezen van deze pagina weet u of ByBit past bij uw behoeftes als beginnend of ervaren belegger.

Inleiding

ByBit, één van de snelst groeiende online Crypto Exchange platformen van het moment. Bybit is een online Crypto Exchange die in maart 2018 is opgericht en een professioneel platform biedt. U als Crypto belegger kunt hier een ultrasnelle matching-engine, uitstekende klantenservice, meertalige community en ondersteuning vinden. Met meer dan 1,6 miljoen geregistreerde gebruikers. Gebouwd op klantgerichte waarden, streeft Bybit ernaar om u een professionele, slimme, intuïtieve en innovatieve handelservaring te bieden als particulier of professionele belegger over de hele wereld. Bybit zet zich in voor het creëren van een eerlijke, transparante en efficiënte handelsomgeving en biedt 24/7 meertalige klantenondersteuning om tijdig hulp te bieden.

Eén van de voordelen is dat Bybit een groot aantal diensten aanbied in vergelijking met andere online Crypto Exchanges, het switchen tussen verschillende Exchanges is dus niet nodig. De Trading Fees kunnen worden gereduceerd tot 0.01%, dit is één van de laagste fees van dit moment. Er wordt door Bybit ook een overzichtelijke App aangeboden voor iOS of Android, hierdoor heeft u overal en altijd toegang tot de cryptomarkt. Er worden meer dan 240 cryptocurrencies en meer dan 180 futures aangeboden, dit is voor veel beleggers meer dan voldoende. Het dagelijks handelsvolume op Bybit is hoger dan 384 miljoen dollar, er is dus genoeg aanbod en vraag te vinden. De Exchange is gereguleerd, wat van groot belang is, en bied eveneens veel verschillende betaalmethodes aan wat de drempel tot de cryptomarkt voor u verlaagt.

Belangrijkste Criteria

Tot $4.450,- welkomstbonus
Lage Trading Fees, tot 0.01%
Mobiele App voor iOS en Android
iDeal als betaalmethode
240 Cryptocurrencies
180 Futures
Hoog dagelijks Handelsvolume
Veel verschillende Diensten
Gereguleerde Exchange
Veel verschillende Betaalmethoden

Diensten

Spot Trading
Spot Trading Logo
Margin Trading
Margin Trading logo
Futures Trading
Futures Trading Logo
Directe Conversie
Directe Conversie Logo
Uitlenen
Uitlenen Logo
Yield Farming
Yield Farming Logo
NFT's
NFT Logo

BYBIT Review

In onze uitgebreide ByBit review geven wij u uitgebreide relevantie informatie om uw keuze voor de juiste online Crypto Exchange te vergemakkelijken. Met onze jarenlange ervaring als cryptohandelaren, hebben wij veel kennis opgedaan als het om Crypto Exchanges gaat. Hierdoor kunnen wij u goede en onderbouwde informatie verschaffen.

Heeft u nog geen ByBit account ?

Aangeboden diensten.

ByBit heeft klantgerichte waarden en streeft er dan ook naar om voor u als belegger alle diensten onder één dak aan te bieden. Dit heeft de Exchange dan ook waargemaakt en bied alle populaire crypto diensten aan. Dit haalt de nood weg om bij veel verschillende Exchanges een account te houden en hiertussen te switchen. ByBit bied de volgende diensten aan: Spot Trading; Margin Trading; Futures Trading; Directe Conversie; Uitlenen; Yield Farming; NFT’s.

De Crypto Exchange heeft meer dan 180 verschillende cryptocurrencies die via Spot Trading oftewel spothandel gekocht en verkocht kunnen worden. Via de Spothandel kunt u cryptocurrencies tegen real-time prijzen kopen met als doel het genereren van winst.

ByBit biedt Crypto Margin Trading oftewel Margehandel aan. Met Margin Trading kunt u cryptocurrencies verhandelen met behulp van fondsen die door een derde partij worden verstrekt. Hiermee kunt u hefboomwerking gebruiken om uw winsten nog meer te vergroten.

De online Crypto Exchange heeft een groot aanbod in Crypto Futures in vergelijking met andere Exchanges. Op de Exchange worden meer dan 180 verschillende Futures aangeboden. De Futures worden aangeboden in Dollars en USDT (US Dollar Tether). Het beleggen in Crypto Futures bied u als belegger een gereguleerde blootstelling aan Crypto. Crypto Futures zijn gereguleerde contracten tussen twee investeerders die wedden op de toekomstige prijs van een cryptocurrency.

Zoals elke Exchange of broker bied Bybit Directe Conversie aan. Directe conversie is een indirecte manier van handelen in Cryptocurrencies, hierbij hoeft u geen deel te nemen aan een live handelsmarkt. De optie voor directe conversie wordt vaak gebruikt bij beginnende Crypto handelaren.

Crypto Uitlenen wordt nu ook aangeboden. Hier kunt u uw Cryptocurrency uitlenen of vastzetten, voor een bepaalde tijd. Bybit Savings biedt u een op maat gemaakte spaarervaring, waardoor u rente kunt verdienen op uw favoriete cryptocurrencies. Bybit Sparen is een nieuw beleggingsproduct op Bybit Earn dat zowel flexibele als vaste investeringsproducten en tegelijkertijd concurrerende en gegarandeerde APY’s bied. Bybit Savings ondersteunt BTC, ETH, USDT en andere populaire munten.

Yield Farming wordt aangeboden op het platform. Hier kunt u liquiditeit toevoegen aan een pool om een liquiditeitsverschaffer (LP) te worden en rendement te verdienen dat wordt verkregen van swapvergoedingen in de pool. U kunt ook liquiditeit toevoegen om uw aandeel in de pool te vergroten, extra liquiditeit te verwerven en uw rendement te vergroten.

Non-fungible tokens worden ook aangeboden op het platform. U kunt via de Crypto Exchange NFT’s kopen of verkopen.

Betaalmethodes

Een belangrijke factor voor het beleggen in Cryptocurrencies is natuurlijk de betaalmethode. Zonder geld kunt u natuurlijk geen Crypto kopen. ByBit bied veel verschillende betaalmethodes aan of u nou kiest voor het betalen met iDeal of gebruik wilt maken van een creditcard betaling. Kies een betaalmethode waarbij u zich het prettigst bij voelt en u kunt beginnen met traden. Hieronder kunt u een overzicht vinden van de geaccepteerde betaalmethodes.

Uitbetaling

Naast het investeren in Cryptocurrencies is het natuurlijk van groot belang om uw geïnvesteerde vermogen weer terug te krijgen. Het is dan belangrijk dat de Crypto Exchange een goede uitbetalingsmogelijkheid biedt. ByBit bied een snelle en goede uitbetalingsmethode om uw geïnvesteerde vermogen zo snel mogelijk weer uit te cashen. ByBit heeft een hoog uitbetalingslimiet op Crypto, dit limiet bedraagt 100 Bitcoin per dag. Wilt u meer informatie over het uitbetalen, klikt u dan op onderstaande link en lees hier verder hoe de uitbetaling op Bybit werkt.

Mobile App, iOS en Android

Iedereen is overal en altijd met elkaar verbonden door middel van hun telefoon. Een App voor je smartphone kan dan ook niet ontbreken. ByBit bied beleggers gemakkelijke toegang tot al de aangeboden cryptodiensten. In de cryptomarkt telt elke seconde, daarom is de Bybit-app zo gebruiksvriendelijk mogelijk, zodat u bliksemsnel kunt handelen wanneer u maar wilt. Stop Loss en Take Profit kunnen met één klik worden ingesteld in de orderbevestigingsvensters bij het plaatsen van limiet- of marktorders. U kunt onderweg prijsmeldingsfuncties instellen, die u op de hoogte stelt wanneer een bepaalde prijs in de markt wordt gehaald. Weinig tot geen overbelasting en serverdowntime en een platformbeschikbaarheid van 99,99%. Directe klantenondersteuning is in de App geïntegreerd, hierbij krijgt u direct antwoord op uw vragen dankzij de live-chat functie.

Trading Fees, oftewel handelskosten

Trading Fees zijn de transactiekosten die in rekening worden gebracht wanneer u een bestelling plaatst op een Crypto Exchange. Deze platformen genereren voornamelijk commissies uit de verhandelde volumes. Het is voor u als belegger natuurlijk belangrijk dat u niet te hoge transactiekosten betaald voor het handelen in Crypto. Bybit bied lage Trading Fees aan die gereduceerd kunnen worden tot 0,01%, dit is momenteel één van de laagste Trading Fees in de Cryptomarkt. Dit maakt ByBit als Exchange aantrekkelijk. Wilt u meer weten over de Trading Fees van de ByBit online Crypto Exchange, klikt u dan op onderstaande knop. Hier kunt u meer informatie vinden.

Bonussen

Voor nieuwe beleggers kan het een hoop opleveren om te kijken welke online Crypto Exchanges de beste bonussen hebben. Veel Exchanges bieden nieuwe beleggers interessante kortingen en bonussen aan. De ene Exchange bied meer dan de ander. Momenteel bied Bybit nieuwe beleggers die via onze website komen een welkomstbonus aan die kan oplopen tot wel $4.450,-. Dit is momenteel de hoogste welkomstbonus in vergelijking met andere online Crypto Exchanges. U kunt alle bonussen hier op de pagina vinden.  (link naar bonus Pagina voor alle Exchanges)

Handelslimieten

Veel platformen zijn gereguleerd, dit is in ieders beste belang. Regulering zorgt voor een stabiele en betrouwbare markt. Als u de handelsregels kent, kunt u uw handelsstrategieën verbeteren. Veel gereguleerde Crypto Exchanges hebben dan ook handelslimieten ingesteld op de hoeveelheid te verhandelen Cryptocurrencies. Bij Bybit zijn deze limieten vrij hoog, zo kunt u per order een maximale waarde van $820.000,- verhandelen. Wilt u de specifieke handelslimieten voor uw Cryptocurrencies vinden, klik dan op onderstaande knop, hier kunt u de Exacte handelslimieten per Cryptocurrency vinden.

Klantenservice

De klantenservice van ByBit is 24/7 beschikbaar. ByBit bied verschillende soorten ondersteuning aan voor beleggers met vragen, feedback en verzoeken. Er is een overzichtelijke pagina beschikbaar waarbij beleggers verzoeken kunnen indienen bij de Exchange. Een Self-Help centrum is beschikbaar waar beleggers terecht kunnen met veel gestelde vragen of problemen. U kunt uw feedback doorgeven met het oog op verbetering van het platform.
Er is een 24/7 Chat beschikbaar via Desktop en App. Onze algehele ervaring met de klantenservice van ByBit is zeer positief!

Beveiliging

Beveiliging is belangrijk voor iedereen, vooral wanneer we spreken over geïnvesteerd vermogen. Het is uitermate belangrijk dat uw vermogen veilig is en u uw online account zo goed mogelijk is beveiligd tegen phishing, accountinbreuk of andere diefstal. ByBit bied een 2FA beveiliging aan voor bellegers waardoor hun vermogen goed beveiligd blijft. De Crypto Exchange is toegewijd aan het bieden van een goede handelservaring met het oog op veiligheid. ByBit gebruikt de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën en strikte protocollen om uw privacy te beschermen. Klik op de link hieronder om de informatie te vinden waarmee u uw account zo goed mogelijk beveiligd.

Aangeboden Cryptocurrencies

ByBit ondersteund momenteel meer dan 270 Cryptocurrencies. De Exchange blijft dit aanbod uitbreiden en u als beleggers kunt hier zeker uw favoriete cryptocurrency vinden. De handelsparen worden voornamelijk aangeboden is USDT, dit is een betrouwbare stablecoin die door bijna elke online Crypto Exchange wordt ondersteunt. Andere handelsparen worden aangeboden in BTC, USDC en DAI.
ByBit bied alle populaire cryptocurrencies aan, hiernaast kunt u ook handelen in een groot aantal minder populaire crypto’s met winstpotentie. Hiernaast heeft de online Crypto Exchange ook een Launchpad voor nieuwe projecten. Via de launchpad kunt u op voorhand al beleggen in Cryptocurrencies die nog op de markt moeten komen. Dit is voor u als beleggers een kans om een groot rendement te behalen op uw investering.

Verificatie

Door overheidsregulering van de vele online Crypto Exchanges is het nodig om u als belegger te verifiëren. Deze verificatie wordt KYC (Know Your Costumer) genoemd. Verificatie is nodig voor de beveiligingsnaleving van de Exchange. Het is zonder verificatie mogelijk om te handelen op de online Crypto Exchange. Zonder verificatie kunt u als belegger maximaal 2 Bitcoin per dag opnemen. Wilt u meer dan 2 Bitcoin per dag opnemen van de Exchange dan zult u zich moeten verifiëren. U kunt dus als niet geverifieerde belegger gebruik maken van alle diensten op de Exchange.

Dashboard

Het spothandelsdashboard van ByBit is overzichtelijk en duidelijk. Met het dashboard kunt u grafieken, marketingtrends, uw portfolio en uw huidige en eerdere transacties bekijken. Het dashboard bied een rijke mix van handige grafieken en een intuïtieve gebruikersinterface. Dit geldt ook voor de mobiele App voor iOS en Android. De Apps ondersteunen hetzelfde dashboard met alle opties die ByBit op de Desktop aanbied.

Heeft u nog geen ByBit account ?

ByBit Beoordeling

5,0/5

Gebruikersvriendelijke website met
veel opties en voordelen voor de
startende belegger

Meer reviews

Wij zetten alles op alles om voor u een duidelijk beeld te schetsen van wat u van een online Crypto Exchange kunt verwachten. U kunt hierbij denken aan factoren zoals bijvoorbeeld het aantal aangeboden diensten, bonussen, betaalmethodes, uitbetaling, trading fees, handelslimieten, klantenservice, beveiliging en aangeboden cryptocurrencies.

Hieronder kunt u een kort overzicht vinden waar u reviews van andere betrouwbare Crypto Exchanges kunt vinden.