BTC Direct

Beoordeeld met een 4.5/5

BTC Direct

Hier op deze informatie pagina geven wij u alle informatie die u nodig hebt om een juiste keuze te maken tussen alle Crypto Exchanges. Het blijft lastig om de juiste Crypto Exchange te vinden die bij u past. We hebben voor u alle Crypto Exchanges op een rij gezet op onze Homepage, maar wij begrijpen als geen ander dat u als beginnend belegger graag de fijne details van elke Crypto Exchange wilt weten. Na het lezen van deze pagina weet u of BTCDirect past bij uw behoeftes als beginnend of ervaren belegger.

Inleiding

BTCDirect is sinds 2013 voornamelijk operationeel binnen Europa. BTCDirect is een Crypto broker, u kunt hier cryptocurrencies kopen en verkopen. Wanneer u cryptocurrencies koopt ontvangt u deze in uw eigen ´wallet´ en beschikt u zelf direct over uw cryptocurrencies. Dit is handig als u een zogenaamde Hodler bent die zijn crypto voor langere tijd vast wilt houden. Beoogd u een handelaar te zijn en wilt u dus regelmatig kopen en verkopen dan is dit misschien niet het beste platform voor u. BTCDirect is gereguleerd binnen Nederland en Europa, zij bieden op hun platform de 50 meest populaire cryptocurrencies aan om te kopen of te verkopen.

Eén van de voordelen van BTCDirect is dat u gemakkelijk met iDeal kunt betalen. U kunt direct een Cryptocurrency kopen zonder gebruik te maken van een orderboek op een Spot Markt. Het nadeel van Cryptocurrency brokers is dat u over elke transactie (koop/verkoop) een hogere commissie betaalt in vergelijking met reguliere Crypto Exchanges. Crypto Brokers bieden ook weinig diensten aan op het platform. Mocht u gebruik willen maken van meer diensten dan moet u al snel overstappen naar een reguliere online Crypto Exchange.

Belangrijkste Criteria

iDeal als betaalmethode
50 verschillende Cryptocurrencies
Is Gereguleerd
Is een Broker, geen Exchange
Hoge Trading Fees van 1%
Weinig verschillende diensten
Geen welkomstbonus

Diensten

Directe Conversie
Directe Conversie Logo

BTCDirect Review

In onze uitgebreide BTCDirect review geven wij u uitgebreide relevantie informatie om uw keuze voor de juiste online Crypto Exchange te vergemakkelijken. Met onze jarenlange ervaring als cryptohandelaren, hebben wij veel kennis opgedaan als het om Crypto Exchanges gaat. Hierdoor kunnen wij u goede en onderbouwde informatie verschaffen.

Heeft u nog geen BTC Direct account ?

Aangeboden diensten.

BTCDirect richt zich voornamelijk op de investeerders, dit is terug te zien in de diensten die aangeboden worden. BTCDirect heeft een overzichtelijk platform waarop u via een broker functie toegang krijgt tot ruim 50 verschillende cryptocurrencies.

Bij een Crypto Broker handelt u niet direct met andere handelaren via het orderboek, de broker koopt voor u uw crypto in het orderboek en verstuurd hierbij uw crypto naar uw eigen private wallet.

Betaalmethodes

Een belangrijke factor voor het beleggen in Cryptocurrencies is natuurlijk de betaalmethode. Zonder geld kunt u natuurlijk geen Crypto kopen. Bij BTCDirect kunt u supersnel met iDeal uw favoriete cryptocurrencies aanschaffen.

Uitbetaling

Naast het investeren in Cryptocurrencies is het natuurlijk van groot belang om uw geïnvesteerde vermogen weer terug te krijgen. Het is dan belangrijk dat de Crypto Exchange een goede uitbetalingsmogelijkheid biedt. Bij BTCDirect verkoopt u uw crypto gemakkelijk via de broker functie en ontvang u via een SEPA overboeking direct Euro´s op uw eigen bankrekening. Het platform heeft dagelijks meerdere uitbetaalrondes. Uw opgenomen bedrag staat in de meeste gevallen binnen twee werkdagen op uw rekening.

Mobile App, iOS en Android

BTCDirect is een traditionele Crypto broker, het platform biedt geen mobiele App aan.

Trading Fees, oftewel handelskosten

Trading Fees zijn de transactiekosten die in rekening worden gebracht wanneer u een bestelling plaatst op het platform. Bij BTCDirect zijn de transactie kosten ongeveer €1,-. Echter ligt de prijs van de cryptocurrency die u koop 1-2% hoger op dit platform dan op een traditionele exchange. De kosten op dit platform zijn dus wel degelijk hoog in vergelijking met een conventionele online Crypto Exchange.

Bonussen

Op dit moment worden er geen welkomstbonussen of andere promoties aangeboden op BTCDirect.

Handelslimieten

Veel platformen zijn gereguleerd, dit is in ieders beste belang. Regulering zorgt voor een stabiele en betrouwbare markt. Op dit platform geldt een standaard limiet per dag op aankopen tot €2.500,- en €10.000 op verkopen. Wilt u hogere bedragen verhandelen dan moet u meer persoonlijke gegevens delen met het platform. U kunt dan aankopen tot €10.000,- en verkopen tot €50.000 doen. Het platform heeft een private trading desk waarbij u lagere kosten kunt krijgen en een aankoop limiet van €50.000 per dag.

Klantenservice

De klantenservice van BTCDirect kunt u bereiken via het contact formulier op hun website, of via de mail. Uit onze ervaring is gebleken dat het platform al binnen 1 werkdag reageert op verzoeken, vragen of opmerkingen.

Beveiliging

Beveiliging is belangrijk voor iedereen, vooral wanneer we spreken over geïnvesteerd vermogen. Het is uitermate belangrijk dat uw vermogen veilig is en u uw online account zo goed mogelijk is beveiligd tegen phishing, accountinbreuk of andere diefstal. Het voordeel van BTCDirect is dat u uw cryptocurrency direct in uw eigen wallet krijgt waarvan alleen u de ”private keys heeft” dit betekend dat er nooit een tweede of derde partij toegang zal hebben tot uw cryptocurrency, tenzij u slordig omgaat met uw private keys, u kunt hiervoor het beste gebruik maken van een hardwallet zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Aangeboden Cryptocurrencies

BTCDirect biedt op dit moment broker functie voor 50 verschillende cryptocurrencies. Dit aanbod is klein in vergelijking met andere online Crypto Exchanges. Voor beginnende Crypto investeerders, die weinig kennis hebben, is het platform interessant om een eerste connectie met crypto’s te leggen.

Verificatie

Door overheidsregulering van de vele online Crypto Exchanges is het nodig om u als belegger te verifiëren. Deze verificatie wordt KYC (Know Your Costumer) genoemd. Verificatie is nodig voor de beveiligingsnaleving van de Exchange. Het is zonder verificatie niet mogelijk te handelen op dit platform.

Dashboard

Het Dashboard van de website is erg simpel en overzichtelijk, u kunt gemakkelijk invoeren voor welk bedrag u aan een bepaalde crypto wilt ontvangen en of hoeveel crypto u wilt ontvangen, vervolgens wordt u direct doorgeleid naar een betaallink waarop u na betaling uw bestelde cryptocurrency in uw eigen wallet ontvangt.

Heeft u nog geen BTC Direct account ?

BTC Direct Beoordeling

4,5/5

Gebruikersvriendelijke website met
veel opties en voordelen voor de
startende belegger

Meer reviews

Wij zetten alles op alles om voor u een duidelijk beeld te schetsen van wat u van een online Crypto Exchange kunt verwachten. U kunt hierbij denken aan factoren zoals bijvoorbeeld het aantal aangeboden diensten, bonussen, betaalmethodes, uitbetaling, trading fees, handelslimieten, klantenservice, beveiliging en aangeboden cryptocurrencies.

Hieronder kunt u een kort overzicht vinden waar u reviews van andere betrouwbare Crypto Exchanges kunt vinden.