Binance

Beoordeeld met een 4.7/5

Binance

Hier op deze informatie pagina geven wij u alle informatie die u nodig hebt om een juiste keuze te maken tussen alle Crypto Exchanges. Het blijft lastig om de juiste Crypto Exchange te vinden die bij u past. We hebben voor u alle Crypto Exchanges op een rij gezet op onze Homepage, maar wij begrijpen als geen ander dat u als beginnend belegger graag de fijne details van elke Crypto Exchange wilt weten. Na het lezen van deze pagina weet u of ByBit past bij uw behoeftes als beginnend of ervaren belegger.

Inleiding

Binance is momenteel de grootste online Crypto Exchange in termen van dagelijks handelsvolume. De Exchange is opgericht in 2017 en is geregistreerd in de Kaaimaneilanden. Binance is opgericht door Changpen Zhao, een software ontwikkelaar, die voorheen hoogfrequente handelssoftware heeft ontwikkeld. Aanvankelijk was Binance gevestigd in China, maar verhuisde later het hoofdkantoor uit China na de toenemende regulering van Cryptocurrencies door de Chinese overheid. U als Cryptobelegger kunt bij Binance alle benodigde diensten vinden die u nodig heeft. Binance bied een overzichtelijke website aan voor beginners en experts, met een uitstekende klantenservice en een meertalige community. Met momenteel meer dan 28 miljoen gebruikers is Binance één van de grootste Crypto Exchanges wereldwijd.

Het grootste voordeel van Binance is dat het platform een groot aantal diensten aanbied in vergelijking met andere online Crypto Exchanges. U als belegger hoeft dus niet te switchen tussen verschillende Exchanges om gebruik te maken van een bepaalde dienst. De Trading Fees op het platform kunnen gereduceerd worden tot wel 0.09%, dit is één van de laagste fees in vergelijking met andere Exchanges. Binance bied een overzichtelijke App aan voor iOS en Android, met een dashboard voor beginnend beleggers als ervaren beleggers. Er worden meer dan 500 Cryptocurrencies en meer dan 200 Futures aangeboden op het platform. Het dagelijks handelsvolume ligt rondom de 13 miljard US Dollar en piekte op de 76 miljard. De Exchange is gereguleerd in andere Europese landen, maar nog niet in Nederland. Momenteel bied Binance geen betaalmethoden aan voor gebruikers die gevestigd zijn in Nederland. Dit maakt het platform, voor Nederlandse beginnende beleggers, minder interessant.

Belangrijkste Criteria

Tot $50,- Reward bonussen
Lage Trading Fees, tot 0.09%
Mobiele App voor iOS en Android
500 Cryptocurrencies
212 Futures
Hoog dagelijks Handelsvolume
Veel verschillende Diensten
Gereguleerde Exchange
Geen Betaalmethode in NL!

Diensten

Spot Trading
Spot Trading Logo
Margin Trading
Margin Trading logo
Futures Trading
Futures Trading Logo
Directe Conversie
Directe Conversie Logo
Staking
Staking logo
Uitlenen
Uitlenen Logo
Yield Farming
Yield Farming Logo
NFT's
NFT Logo

Binance Review

In onze overzichtelijke Binance review geven wij u uitgebreide relevantie informatie om uw keuze voor de juiste online Crypto Exchange te vergemakkelijken. Met onze jarenlange ervaring als cryptohandelaren, hebben wij veel kennis opgedaan als het om Crypto Exchanges gaat. Hierdoor kunnen wij u goede en onderbouwde informatie verschaffen.

Heeft u nog geen Binance account ?

Aangeboden diensten

Binance’s kernwaarden zijn Klantgerichtheid, Vrijheid, Samenwerking, Nederigheid en Hardcore. Met deze kernwaardes heeft Binance het platform gemaakt tot wat het vandaag de dag is. Een top platform waar elke Cryptobelegger terecht kan. De Exchange bied dan ook alle online diensten aan die met Cryptocurrencies te maken hebben. Binance is dan ook een One-Stop Trading platform. Binance bied op het platform de volgende diensten aan: Spot Trading; Margin Trading; Futures Trading; Directe Conversie; Uitlenen; Staking; Yield Farming; NFT’s.

Binance biedt momenteel meer dan 500 Cryptocurrencies aan die op hun Spot Trading platform verhandelt kunnen worden. Met Spot Trading kunt u als belegger, Cryptocurrencies of Tokens, kopen en verkopen tegen real-time prijzen.

Binance biedt Crypto Margin Trading oftewel Margehandel aan. Door gebruik te maken van Crypto Margin Trading, kunt u als belegger Cryptocurrencies traden met hefboomwerking. Bij Binance kunt u tot 100x hefboomwerking gebruiken, waarbij u grootte winsten kunt realiseren.

Het platform bied een groot aantal Crypto Futures aan, momenteel zijn dit er meer dan 200. Dit is een groot aanbod in vergelijking met andere Crypto Exchanges. De Futures worden aangeboden in Dollars en USDT (US Dollar Tether). Crypto Futures zijn gereguleerde contracten tussen twee investeerders die wedden op de toekomstige prijs van een Cryptocurrency.

De Exchange Binance bied een optie aan voor Directe Conversie. Binance biedt bij deze dienst verschillende keuzes aan, zo kunt u bijvoorbeeld uw Cryptocurrencies converteren naar Fiat (geld) of naar BNB, de eigen Cryptocurrency van Binance.

Staking word ook aangeboden op Binance, dit kunt u op verschillende manieren doen. Er word Locked-Staking aangeboden, waarbij u uw Cryptocurrencies vastzet voor een bepaalde tijd en tegen een geschatte rente. DeFi Staking word ook aangeboden, hierbij kunt u uw Cryptocurrencies vastzetten voor een on- of bepaalde tijd. Staking is een goede manier om een passief inkomen te genereren.

Crypto Uitlenen wordt ook aangeboden. Hier kunt u uw Cryptocurrency uitlenen of vastzetten, voor een bepaalde tijd. Binance Saving is een dienst die zowel flexibele als vaste investeringsproducten en gegarandeerde APY’s bied. Met Binance Saving kunt u met veel verschillende Cryptocurrencies een passief inkomen generen.

Binance bied Liquidity Farming aan, met deze dienst kunt u liquiditeit toevoegen aan een pool om een liquiditeitsverschaffer (LP) te worden. Als liquiditeitsverschaffer kunt u rendement verdienen dat wordt verkregen uit Swap vergoedingen. U kunt extra liquiditeit toevoegen aan de pool om uw aandeel hierin te vergroten. Liquidity Farming is ook een manier om uw vermogen voor u te laten werken, en een passief inkomen te genereren.

Non-fungible tokens worden ook aangeboden op het platform. U kunt via de Crypto Exchange NFT’s kopen of verkopen. Voor beleggers kan deze dienst interessant zij mocht u NFT’s willen flippen (kopen en doorverkopen met winst).

Betaalmethodes

Voor u als belegger is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de betaalmethodes zijn van een online Crypto Exchange. Het is natuurlijk belangrijk om uw geld op Binance te krijgen. Het enige nadeel van Binance momenteel is de betaalmethode. Voor personen die momenteel gevestigd zijn in Nederland is het niet mogelijk om geld over te maken naar de online Crypto Exchange.

Mocht u toch gebruik willen maken van de diensten van Binance, dan raden wij aan om via een derde partij Cryptocurrencies aan te schaffen en deze te versturen naar uw Binance account. Op onze website kunt u genoeg andere partijen vinden die wel iDeal, SEPA of andere betaalmethodes aanbieden.

Uitbetaling

Niet alleen het betalen, maar ook het uitbetalen van uw geïnvesteerde vermogen is belangrijk. Het is dan belangrijk dat de Crypto Exchange die u kiest een goede uitbetalingsmogelijkheid biedt. Voor Nederlandse beleggers is het momenteel niet mogelijk om hun vermogen uit te laten betalen op hun bankrekening. Mocht u toch gebruik hebben gemaakt van Binance en wilt u graag uw vermogen uitbetaald krijgen? Ons advies is dan om uw Cryptocurrencies over te maken naar een andere Crypto Exchange die wel uitbetalingsmogelijkheden biedt. Op onze website kunt u genoeg andere Crypto Exchanges vinden die uw vermogen wel kunnen uitbetalen op uw bankrekening.

Mobile App, iOS en Android

Momenteel heeft bijna iedereen een Smartphone, en heeft iedereen overal toegang tot het Internet. Het kan Binance dan ook niet ontbreken om een App te hebben uitgebracht. De Binance App bied u als belegger gemakkelijk toegang tot alle diensten die worden aangeboden op het Crypto platform. De Binance App is gebruiksvriendelijk en is in het evenbeeld van het desktopplatform gebouwd. Bij de App kunt u dan ook kiezen voor een beginners-interface of een Expert-interface. Naarmate u als beleggers steeds meer gevorderd raakt raden wij u aan om gebruik te maken van de Expert-interface, deze interface biedt meer opties aan. Denkt u hierbij aan Stop Loss en Take Profit bij het plaatsen van limiet- of marktorders. U kunt met de app onderweg op de hoogte worden gesteld wanneer een bepaalde prijs in de markt wordt gehaald. Uit onze ervaring met Binance hebben wij geleerd dat de App niet onderdoet aan de Desktop versie van het platform, en wij als Crypto beleggers hier uitermate goed mee uit de voeten konden komen.

Trading Fees, oftewel handelskosten

Net als elk andere Crypto Exchange vraagt verdient Binance aan de Fees die worden gerekend tijdens het traden van Crypto’s. Deze Fees worden berekend over het verhandelde volume. U als Crypto belegger wilt bij het handelen in Cryptocurrencies natuurlijk niet te hoge fees betalen. Binance biedt over het algemeen lage Trading Fees aan die gereduceerd kunnen worden tot 0,02%. Door de aangeboden diensten in combinatie met de lage Trading Fees is Binance een voordelig en interessant platform. Wilt u meer informatie over de Trading Fees op het Binance platform, klikt u dan op onderstaande link om alle Trading Fees te bekijken, en welke voor u interessant zijn.

Bonussen

Veel online Crypto Exchanges willen u als belegger binnenhalen op hun platform. Om uit te steken boven alle andere Crypto Exchanges, bieden veel platformen een Bonus aan. Bij Binance kunt u een Rewardbonus van $50 vinden als u zich aanmeld via onze website. Naast deze Rewardbonus biedt het platform van tijd tot tijd verschillende Trading Competities aan, waarbij u als Trader een prijs kunt verdienen. De bonussen van Binance zijn momenteel niet de hoogste bonussen in vergelijking met andere Crypto Exchanges.

Handelslimieten

Veel online Exchanges hebben Trading Rules, in deze Trading Rules staat beschreven hoeveel er minimaal en maximaal verhandeld mag worden per order. Dit is onder andere door regulering wat voor een stabiele en betrouwbare markt zorgt. Als u de handelsregels kent, kunt u uw handelsstrategieën verbeteren. Binance heeft Handelslimieten ingesteld voor het verhandelen van Cryptocurrencies. De exacte handelslimieten per Cryptocurrency kunt u op de Binance website vinden. Bij Binance zijn de handelslimieten vrij hoog voor alle Cryptocurrencies. Zo is de minimale orderwaarde voor Bitcoin $10,- en de maximale orderwaarde hoger dan $6 miljoen..

Klantenservice

Binance beschikt over een excellente klantenservice en is 24/7 beschikbaar. Via de App of de desktop kunt u terecht bij een zelf-helpcentrum voor antwoord op al uw vragen of problemen die u ervaart. Mocht de zelf-helppagina niet afdoende zijn, dan kunt u altijd gebruik maken van de Chatfunctie die in zowel de App als de Desktop versie is inbegrepen. Ook kunt u terecht bij Binance via de mail. Wij hebben ervaren dat Binance altijd de juiste hulp bied. De reactietijd, die wij ervaarde bij Binance via de mail, is altijd minder dan 1 uur geweest. Dit is vrij snel in vergelijking met andere Exchanges.

Beveiliging

Uw geïnvesteerde vermogen veilig houden is natuurlijk van groot belang voor u als belegger. Het is uitermate belangrijk dat uw vermogen veilig is en u uw online account zo goed mogelijk is beveiligd tegen phishing, accountinbreuk of andere diefstal. Binance bied voor u als beveiliging voor uw account 2FA U2FA aan. Hiermee kunt u uw account extra goed beveiligen tegen diefstal. De Crypto Exchange is toegewijd aan het bieden van een goede handelservaring met het oog op veiligheid. Binance gebruikt de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën en strikte protocollen om uw privacy te beschermen. Klik op de link hieronder om de informatie te vinden waarmee u uw account zo goed mogelijk beveiligd.

Aangeboden Cryptocurrencies

Binance bied momenteel meer dan 500 verschillende Cryptocurrencies en Tokens aan en blijft dit aanbod uitbreiden. De handelsparen worden voornamelijk aangeboden in USDT, BUSD, BTC, ETH en nog veel meer. Momenteel bied Binance meer dan 1400 verschillende handelsparen aan. Het platform heeft een Token lanceringsplatform (Launchpad) dat blockchain projecten helpt om fondsen te werven en hun bereik in de Crypto-ruimte te vergroten. Via de Binance Launchpad kunt u op voorhand al beleggen in nieuwe Cryptocurrencies die nog op de markt moeten komen. Dit is voor beleggers interessant omdat er met deze nieuwe Crypto’s een kans is om hogere rendementen te behalen. Naast alle populaire Cryptocurrencies van dit moment bied Binance ook veel, nog onbekende, Cryptocurrencies aan.

Verificatie

Door overheidsregulering van de vele online Crypto Exchanges is het nodig om u als belegger te verifiëren. Deze verificatie wordt KYC (Know Your Costumer) genoemd. Bij Binance is het momenteel onmogelijk om te handelen zonder verificatie. Wilt u gaan beleggen bij Binance dan dient u zich aan te melden en te verifiëren voordat u kunt handelen. U kunt dus als niet geverifieerde belegger geen gebruik maken de diensten op de Crypto Exchange. Het verificatieproces op Binance gaat zeer snel, nadat u uw benodigde documenten hebt overlegd krijgt u al vaak binnen 30-60 minuten een terugkoppeling.

Dashboard

Binance bied voor de Desktop en App twee dashboards aan, Lite en Pro. Beide Dashboards zijn overzichtelijk waar de oriëntatie, naar de verschillende diensten en opties die het platform biedt, gemakkelijk is. Op het spothandelsdashboard wordt een rijke mix van handige grafieken en een intuïtieve gebruikersinterface aangeboden. Dit geldt ook voor de mobiele App voor iOS en Android. De Apps ondersteunen hetzelfde dashboard met alle opties die Binance op de Desktop aanbied. U kunt gemakkelijk switchen tussen de verschillende diensten die het platform aanbied. Wij als ervaren beleggers geven de voorkeur aan het Pro Dashboard, waar de aangeboden opties wat uitgebreider zijn. Als beginnend belegger kunt u natuurlijk ook eerst gebruik maken van het Lite Dashboard en naarmate uw vaardigheden groeien, kunt u gemakkelijk overschakelen naar Pro met één klik.

Heeft u nog geen Binance account ?

Binance Beoordeling

4,7/5

Gebruikersvriendelijke website met
veel opties en voordelen voor de
startende belegger

Meer reviews

Wij zetten alles op alles om voor u een duidelijk beeld te schetsen van wat u van een online Crypto Exchange kunt verwachten. U kunt hierbij denken aan factoren zoals bijvoorbeeld het aantal aangeboden diensten, bonussen, betaalmethodes, uitbetaling, trading fees, handelslimieten, klantenservice, beveiliging en aangeboden cryptocurrencies.

Hieronder kunt u een kort overzicht vinden waar u reviews van andere betrouwbare Crypto Exchanges kunt vinden.